Je paard een goede start geven? Of een herstart?

Dit kan. Je kunt je paard voor meerdere weken brengen. Natuurlijk zijn er dit jaar ook weer mogelijkheden voor het volgen van intensieve trainingsweken en er zullen weer meerdere leuke cursusweekenden zijn. Hou hiervoor de kalender goed in de gaten!
Kijk voor de mogelijkheden onder het kopje Wat bieden wij. Of mail naar  info@easyhorses.nl

Of kijk onder het kopje kalender


Easyhorses is gevestigd in Lisse.

Wij werken samen met Stichting Puntenburg. Easyhorses zorgt voor het opleiden van alle paarden, zodat deze kunnen worden ingezet voor het rijden voor kinderen met een meervoudige beperking. Door continue training blijven de paarden inzetbaar voor dit doel.

cropped Logo2019NaamTag Rechts 2

Op deze unieke en fraaie locatie, aan de rand van het bos van Kasteel Keukenhof, organiseer ik - in samenwerking met Stichting Puntenburg - cursussen en andere Natural Horsemanship activiteiten. De accommodatie met binnen- en buitenarena, is geheel voor de cursisten en deelnemers gereserveerd. Ook heb ik de mogelijkheid om paarden in training te nemen. Mocht je interesse hebben, mail of bel gerust.

Heel veel paardenplezier!!

Vriendelijke groeten,

Aniek

3 *** Licensed Parelli Professional     

    

Paarden en pony’s zijn van oorsprong kuddedieren. Een kudde met rangorde en saamhorigheid. Daar is steeds iets te beleven op de best lange dag (paarden slapen ongeveer 4 uur per etmaal).

“Spelen met Paarden & Spreken met Paarden”

Natural Horsemanship is omgaan met paarden, waarbij je uitgaat van hun oorspronkelijke en natuurlijke leefwijze. Je probeert te communiceren en te spelen, zoals paarden dat ook onderling doen: Paard met de Paarden.

Het beleren van je paard gaat uit van vertrouwen en respect. Wederzijds: je respecteert en vertrouwt je paard én het paard heeft respect voor jou, vertrouwt jou als zijn leider. Goed gedrag wordt beloond in plaats van het bestraffen van ongewenst gedrag.

Natural Horsemanship biedt je een scala aan mogelijkheden en technieken voor een wezenlijk en plezierig contact met een paard. Praten met je paard zonder woorden, er mee werken, er mee spelen.

Easyhorses verzorgt Instructies Natural Horsemanship en hulp bij gedragsproblemen.

Meer dan 25 jaar speelt en werkt Aniek Pieterse met paarden. Zij volgde opleidingen o.a. in Canada, bij Parelli Amerika, bij Michael Wanzenried, medeontwikkelaar van het Parelli programma. Zij is "Licensed Parelli Professional" en heeft het instructeursdiploma van de Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra, Stichting Veilige Paardensport, zie Wie is Aniek.

Easyhorses organiseert evenementen, playdays, meerdaagse trainingen en meer. Zie Kalender.

 

                                   

 

Ook kunt u bij ons terecht voor het zadelmak maken van jonge paarden!